Waarom kiezen voor een VvE beheerder die verzekerd is?

Een goede VvE beheerder heeft wel verzekeringen, maar hoeft daar geen beroep op te doen.

Wat heeft de VvE eraan dat de beheerder verzekerd is ? 

De VvE kan schade oplopen als een VvE beheerder een fout maakt. Stel de beheerder heeft geen verzekering en onvoldoende vermogen. Dan is de schade niet (geheel) te verhalen.  Wat is daarvan de consequentie? Een eventuele financiële strop wordt omgeslagen over alle leden van de VvE. Natuurlijk wil geen enkele VvE en appartementseigenaar zo’n risico lopen.

De Blauwe Fenix heeft hier oog voor. Daarom biedt De Blauwe Fenix extra financiële zekerheid aan de VvE. Lang niet iedere VvE beheerder heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten, wij wel. Want wij begrijpen dat een VvE kiest voor veiligheid en zekerheid.

Welke verzekeringen heeft De Blauwe Fenix afgesloten?

De volgende verzekeringen zijn afgesloten bij Markel:

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB): deze verzekering dekt schade aan personen en zaken van de VvE.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering: deze verzekering dekte schade veroorzaakt door beslissingen van de bestuurder die voor de VvE verkeerd zijn uitgepakt.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV): deze verzekering dekt vermogensschade bij de VvE.  Is het vermogen van de onderneming zelf ontoereikend om de schade te dekken, dan biedt deze verzekering een uitkomst.

 

 

Beperk het risico voor uw VvE. Een goede VvE beheerder heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De Blauwe Fenix heeft deze verzekering afgesloten bij Chubb.

    lennart   Posted in: