Wist je dat de Consumentenbond en VvE Centraal in 2018 hebben onderzocht waarom VvE’s het beheer uitbesteden? Wat blijkt: de belangrijkste reden is kennis. 

De Blauwe Fenix  vindt kennis erg belangrijk, want zonder kennis kun je geen kwaliteit bieden. Daarom is De Blauwe Fenix lid van een branchevereniging  en belangenorganisaties. De VvE beheerder is persoonlijk gecertificeerd en zij staat in openbare registers. Bovendien stellen wij hoge eisen aan samenwerkingspartners.

Lid van een  brancheorganisatie

De Blauwe Fenix is lid van de nieuw opgerichte branchevereniging voor VvE Professionals.

 

Lid van  belangenorganisaties

De Blauwe Fenix wil graag weten wat er leeft onder VvE’s. Daarom zijn we aangesloten bij belangenorganisaties zoals: Appartement & Eigenaar en VvE belang 

Certificering en openbare registers

Je vaste contactpersoon bij De Blauwe Fenix is M.C. (Nynke) van Eijsden. Zij staat in het register van Gecertificeerde Personen van Stichting VvErtimago onder de naam M.C. van Eijsden. Dit betekent dat zij het diploma heeft van de opleiding “Professioneel VvE Beheer” van de Vastgoed Business School in Eindhoven. Deze opleiding is de enige landelijke en erkende (geaccrediteerde) opleiding die bestaat specifiek voor VvE beheerders. Certificering vereist bijscholing – PE (Permanente Educatie). Haar kennis blijft dus up-to-date.

Ook staat zij in het register van Economie & Ruimte . Ze voert de beschermde titel Qualified Smart Asset Manager (QSAM). Leden krijgen ze tips over innovaties en E&R bijeenkomsten.

Gekwalificeerde samenpartners

De Blauwe Fenix stelt ook hoge eisen aan partners met wie zij nauw samenwerkt op juridisch, bouwkundig, ICT en verzekeringsgebied.

    lennart   Posted in: