Wie staan klaar voor de VvE bij De Blauwe Fenix?

Voor VvE beheer zijn meerdere professionals nodig. Daarom werkt De Blauwe Fenix met de beste professionals. Het team bestaat uit drie deskundigen op het gebied van VvE beheer.

M.C. (Nynke) van Eijsden QSAM

Van De Blauwe Fenix ben ik de eigenaar en ik ben werkzaam als VvE beheerder en bestuurder. Als VvE beheerder ben ik persoonlijk gecertificeerd. Privé ben ik al ruim 30  jaar appartementseigenaar. Daardoor weet ik ook in de praktijk waaraan een VvE behoefte heeft.  Door mijn werk heb ik kennis en ervaring opgedaan op organisatorisch, bestuurlijk, financieel, bouwkundig, juridisch en sociaal gebied. Theoretisch ben ik goed onderlegd. Ik heb o.a. het diploma Professioneel VvE Beheer (Vastgoed Business School) en het diploma van de financiële opleiding VBA (HBO-SPD financiële examens Markus Verbeek Praehep). In vernieuwing en duurzaamheid ben ik buitengewoon geinteresseerd en ik houd ontwikkelingen op dit gebied voortdurend bij. Graag zet ik mijn kennis en ervaring in voor VvE’s.

Ing. F.A. (Folkert) van der Meer b.i.

Bij De Blauwe Fenix ben ik betrokken als bouwkundige. Ik ben bouwkundige pur sang en alle fasen van het bouwproces heb ik doorlopen, van timmerman, uitvoerder, opzichter, projectleider tot directievoering. Ik ben in staat alle bouwkundige aspecten die voor een VvE van belang zijn te beoordelen en van een gedegen advies te voorzien.

 

     Mr. drs. S. (Steven) Bergwerff

Bij bvd advocaten ben ik jurist. Ik ben gespecialiseerd in het appartementsrecht en de juridische positie van de VvE. Ook ben ik goed thuis in vastgoed- en bouwrecht en incasso- en executierecht. Mijn praktijk bestaat zowel uit advies als het voeren van gerechtelijke procedures. Daarnaast verzorg ik geregeld cursussen en seminars over het VvE recht.  Bvd advocaten is partner van De Blauwe Fenix.