Wat een VvE moet weten over De Blauwe Fenix  

Om een Vereniging van Eigenaren goed te beheren is specialistische kennis nodig. VvE beheer doe je er dan ook niet even bij en daarom is De Blauwe Fenix een specialistisch VvE beheerkantoor. Ons doel is het besparen van geld en risico’s van VvE’s en het ontzorgen van de leden.  
En daar hoort  kwaliteit, betrouwbaarheid en openheid bij.  Dat zijn belangrijke kenmerken van De Blauwe Fenix en ook van haar partners. Hoe we werken, dat bepalen we samen met de VvE: van een specifieke opdracht tot allesomvattend beheer. De behoeften van de VvE staan daarbij altijd voor op.

Kwaliteit

De VvE beheerder, M.C. (Nynke) van Eijsden QSAM, hecht grote waarde aan kwaliteit en heeft daarom de meest uitgebreide en diepgaande opleiding heeft gevolgd voor VvE beheerders in Nederland bij de Vastgoed Business School in Eindhoven. Zij staat in het register van Gecertificeerde personen van VvErtimago. Zij is gecertificeerd en houdt haar kennis bij. Ook staat zij als gediplomeerd VvE beheerder in het register van Economie & Ruimte, waardoor zij goed op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen en innovaties.

De Blauwe Fenix is lid van de brancheorganisatie van VvE beheerders BVVB. Deze organisatie toetst de kwaliteit van de aangesloten VvE beheerders.

Betrouwbaarheid

De Blauwe Fenix staat voor openheid en eerlijkheid.

24/7 toegang

De Vereniging van Eigenaren krijgt online 24/7  inzicht in de gegevens via Mijn VvE: overzichtelijk, praktisch en transparant.

Gratis overstappen

Je wilt graag gebruik maken van onze diensten? Het hele overstapproces wordt begeleid door De Blauwe Fenix. Er zijn geen instapkosten als je het beheer gaat uitbesteden of overstapt van een ander beheerkantoor.

Ook niet achteraf als je besluit de overeenkomst met De Blauwe Fenix te beëindigen. De Blauwe Fenix ontzorgt, want het hele overstap proces wordt begeleid.

Ook bij beëindiging van de beheerovereenkomst werken we  volledig mee. De overdracht van gegevens aan het bestuur of de nieuwe VvE Beheerder verzorgen wij kosteloos.

Samenwerkingspartners

De kernwaarden kwaliteit en betrouwbaarheid zoeken wij ook in onze samenwerkingspartners.

Daarom hebben wij een nuchtere bouwkundige,  een betrouwbare juridische en een geavanceerde ICT partner geselecteerd:

bouwkundig:    Ing. F.E. (Folkert) Van der Meer

juridisch:           Mr drs. S. (Steven) Bergwerff van BVD advocaten

ICT:                    L. (Lennart) van Ommen van Convect Beheer B.V.

Logo De Blauwe Fenix VvE Beheer, uw partner voor de VvE.                 Steven Bergwerff van BVD advocaten partner van De Blauwe Fenix VvE beheer                                Convect Beheer, de ICT partner van De Blauwe Fenix VvE beheer

De Blauwe Fenix VvE beheer - VvE: Living apart together. De Blauwe Fenix ondersteunt u zodat u kunt rekenen op úw VvE.
Deze foto symboliseert eigenlijk prachtig de relatie tussen VvE en VvE beheerder
De VvE: living apart together en de VvE beheerder, die de VvE ondersteunt en ontzorgt.
Deze boom met vogelhuisjes staat in Kopenhagen op de muur van het atelier van de internationaal bekende Deense kunstenaar/ontwerper Thomas Dambo.
Het maakt deel uit van zijn project “Happy City Birds”. Met dank aan hem voor het mogen gebruiken van deze foto op de website van De Blauwe Fenix.