Wat een VvE moet weten over De Blauwe Fenix  

De Blauwe Fenix is een specialistisch VvE beheerkantoor, met een breed scala aan diensten van een groot kantoor, maar met de flexibiliteit en slagkracht van een kleiner kantoor. Een kantoor dat zoekt naar nieuwe manieren om je VvE te helpen.

Wonen is een eerste levensbehoefte. Ons doel is het besparen van geld en risico’s van VvE’s en het ontzorgen van de leden. Dat zeggen natuurlijk meer kantoren, maar De Blauwe Fenix doet dit op een nieuwe manier.

Waar staat de Blauwe Fenix voor?

De Blauwe Fenix staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, openheid en innovatie.  Dat zijn belangrijke kenmerken van De Blauwe Fenix en ook van haar zorgvuldig gekozen samenwerkingspartners. 

De Blauwe Fenix werkt samen met een goede VvE beheerder, een nuchtere bouwkundige, een betrouwbare juridische, een geavanceerde ICT partner  en een onafhankelijke assurantiemakelaar (i.v.m. verzekeringen).

Hoe helpt De Blauwe Fenix de VvE?

Er komt heel wat bij kijken voor een VvE en het bestuur op financieel, bouwkundig, bestuurlijk en juridisch gebied. Op deze terreinen ontzorgt de traditionele VvE beheerder.

Natuurlijk doet De Blauwe Fenix dit ook graag, maar De Blauwe Fenix wil meer.

Hoe kun je als appartementseigenaar, als VvE lid op een betaalbare manier comfortabeler en duurzamer wonen? 

Hoe ga je met de nieuwe uitdagingen van deze tijd om: duurzaamheid? Energie? Welke VvE heeft daar geld voor? De meeste VvE’s hebben niet genoeg gespaard om gewoon onderhoud te doen.  Laat staan dat er geld is gespaard voor extra investeringen in energie en duurzaamheid. Een uitdaging maar ook een kans!

We volgen actief nieuwe ontwikkelingen met een kritische blik. We spreken fabrikanten en brengen zelfs actief partijen bij elkaar om dit doel te bereiken.

Wie is de vaste contactpersoon voor jouw VvE?

M.C. (Nynke) van Eijsden QSAM

Van De Blauwe Fenix ben ik de eigenaar. Ik ben je vaste contactpersoon. Van de meest uitgebreide en diepgaande opleiding voor VvE beheerders in Nederland heb ik het diploma: Professioneel VvE Beheer (Vastgoed Business School Eindhoven). Dit is de enige erkende opleiding voor VvE-beheerders. Verder heb ik een financieel diploma op HBO niveau: Vakdiploma Bedrijfsadministratie en Accountancy (VBA).

De Blauwe Fenix is lid van de brancheorganisatie van VvE beheerders  VvE professionals.

Bij De Blauwe Fenix ben ik  persoonlijk gecertificeerd als beheerder en sta ik in het register van VvErtimago. (VvE-Ok persoons certificering). Ook sta ik in het register van Platform Economie & Ruimte, omdat ik goed op de hoogte wil zijn van de allerlaatste ontwikkelingen en innovaties.

Privé ben ik al ruim 30  jaar appartementseigenaar. Daardoor weet ik in de praktijk waaraan een eigenaar en een VvE behoefte kan hebben. Door mijn werk heb ik kennis en ervaring opgedaan op organisatorisch, bestuurlijk, financieel, bouwkundig, juridisch en sociaal gebied.

Graag zet ik mijn kennis en ervaring actief in voor je VvE.

De samenwerkingspartners van De Blauwe Fenix stellen zich voor

Ing. F.A. (Folkert) van der Meer b.i.

Bij De Blauwe Fenix ben ik betrokken als bouwkundige. Ik ben bouwkundige pur sang en alle fasen van het bouwproces heb ik doorlopen, van timmerman, uitvoerder, opzichter, projectleider tot directievoering. Ik ben in staat alle bouwkundige aspecten die voor een VvE van belang zijn te beoordelen en van een gedegen advies te voorzien.

   Mr drs. C.(Cornelis) Klepper van BVD advocaten

Bij bvd advocaten ben ik werkzaam als advocaat. Ik ben gespecialiseerd in het appartementsrecht en de juridische positie van de VvE. Ook ben ik goed thuis in vastgoed- en bouwrecht en incasso- en executierecht. Mijn praktijk bestaat zowel uit advies als het voeren van gerechtelijke procedures. Daarnaast verzorg ik geregeld cursussen en seminars over het VvE recht.  Bvd advocaten is partner van De Blauwe Fenix.

Convect Beheer beter dan Twinq en ICT partner van De Blauwe Fenix VvE beheerL.(Lennart) van Ommen van Convect Beheer B.V.

Ik ben de directeur van Convect Beheer. Ons bedrijf staat voor innovatie en efficiënte VvE beheersoftware. Convect Beheer en De Blauwe Fenix, een VvE beheerder met oog voor kwaliteit, gaan samen voor het beste resultaat: ontzorgde appartementseigenaren!

De Blauwe Fenix VvE beheer - VvE: Living apart together. De Blauwe Fenix ondersteunt u zodat u kunt rekenen op úw VvE.
Deze foto symboliseert eigenlijk prachtig de relatie tussen VvE en VvE beheerder.
De VvE: living apart together en de VvE beheerder, die de VvE ondersteunt en ontzorgt.
Deze boom met vogelhuisjes staat in Kopenhagen op de muur van het atelier van de internationaal bekende Deense kunstenaar/ontwerper Thomas Dambo.
Het maakt deel uit van zijn project “Happy City Birds”. Met dank aan Thomas Dambo voor het mogen gebruiken van deze foto op de website van De Blauwe Fenix.