Wat een VvE moet weten over De Blauwe Fenix  

De Blauwe Fenix is een specialistisch VvE beheerkantoor. VvE beheer doe je er niet even bij. Er komt veel bij kijken op financieel, bouwkundig, bestuurlijk en juridisch gebied. Ons doel is het besparen van geld en risico’s van VvE’s en het ontzorgen van de leden.  

En daarbij hoort  kwaliteit, betrouwbaarheid en openheid.  Dat zijn belangrijke kenmerken van De Blauwe Fenix en ook van haar samenwerkingspartners. Hoe we werken, dat bepalen we samen met de VvE: van een specifieke opdracht tot allesomvattend beheer. De belangen van de VvE staan daarbij voorop.

Wie staat klaar voor de VvE?

M.C. (Nynke) van Eijsden QSAM

Van De Blauwe Fenix ben ik de eigenaar. Ik  heb de meest uitgebreide en diepgaande opleiding gevolgd voor VvE beheerders in Nederland. Als VvE beheerder ben ik persoonlijk gecertificeerd en sta in het register van VvErtimago. (VvE-Ok persoons certificering). Vanzelfsprekend houd ik mijn kennis up-to-date. Ook sta ik in het register van Economie & Ruimte. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en innovaties.  De Blauwe Fenix is lid van de brancheorganisatie van VvE beheerders BVVB. Deze organisatie toetst de kwaliteit van de aangesloten VvE beheerders.

Privé ben ik al ruim 30  jaar appartementseigenaar. Daardoor weet ik ook in de praktijk waaraan een eigenaar en een VvE behoefte aan kan hebben.  Door mijn werk heb ik kennis en ervaring opgedaan op organisatorisch, bestuurlijk, financieel, bouwkundig, juridisch en sociaal gebied. Behalve het diploma Professioneel VvE Beheer (Vastgoed Business School Eindhoven) heb ik ook het diploma van de financiële HBO opleiding VBA (HBO-SPD financiële examens Markus Verbeek Praehep). Graag zet ik mijn kennis en ervaring in voor VvE’s.

2. Wat vindt De Blauwe Fenix belangrijk?

kwaliteit, betrouwbaarheid en openheid

Dat kwaliteit essentieel is voor De Blauwe Fenix blijkt wel hierboven.  Maar betrouwbaarheid en openheid zijn minstens zo belangrijk. Want de VvE vertrouwt tenslotte wel het vermogen toe aan de VvE beheerder.

Wat helpt is dat de VvE  online 24/7  inzicht heeft in de gegevens via Mijn VvE: overzichtelijk, praktisch en transparant. De Blauwe Fenix heeft gekozen voor het geavanceerde systeem van Convectbeheer. Het voordeel van dit systeem voor VvE beheerders is dat De Blauwe Fenix tijd overhoudt, die ze graag besteedt aan de VvE’s.

De kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid en openheid zoekt De Blauwe Fenix ook in haar samenwerkingspartners. Daarom heeft De Blauwe Fenix een nuchtere bouwkundige,  een betrouwbare juridische en een geavanceerde ICT partner geselecteerd.

3. De samenwerkingspartners van De Blauwe Fenix stellen zich voor

Ing. F.A. (Folkert) van der Meer b.i.

Bij De Blauwe Fenix ben ik betrokken als bouwkundige. Ik ben bouwkundige pur sang en alle fasen van het bouwproces heb ik doorlopen, van timmerman, uitvoerder, opzichter, projectleider tot directievoering. Ik ben in staat alle bouwkundige aspecten die voor een VvE van belang zijn te beoordelen en van een gedegen advies te voorzien.

   Mr drs. S. (Steven) Bergwerff van BVD advocaten

Bij bvd advocaten ben ik werkzaam als advocaat. Ik ben gespecialiseerd in het appartementsrecht en de juridische positie van de VvE. Ook ben ik goed thuis in vastgoed- en bouwrecht en incasso- en executierecht. Mijn praktijk bestaat zowel uit advies als het voeren van gerechtelijke procedures. Daarnaast verzorg ik geregeld cursussen en seminars over het VvE recht.  Bvd advocaten is partner van De Blauwe Fenix.

 

Convect Beheer beter dan Twinq en ICT partner van De Blauwe Fenix VvE beheerL.(Lennart) van Ommen van Convect Beheer B.V.

 

De Blauwe Fenix VvE beheer - VvE: Living apart together. De Blauwe Fenix ondersteunt u zodat u kunt rekenen op úw VvE.
Deze foto symboliseert eigenlijk prachtig de relatie tussen VvE en VvE beheerder
De VvE: living apart together en de VvE beheerder, die de VvE ondersteunt en ontzorgt.
Deze boom met vogelhuisjes staat in Kopenhagen op de muur van het atelier van de internationaal bekende Deense kunstenaar/ontwerper Thomas Dambo.
Het maakt deel uit van zijn project “Happy City Birds”. Met dank aan hem voor het mogen gebruiken van deze foto op de website van De Blauwe Fenix.